بزرگترین روستای شمالغرب کشور فاضلاب ندارد
- شناسه خبر: 13157
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۴۵
- بازدید : 30 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
سیامک سودی، نائب رئیس شورای اسلامی اجیرلو:
بزرگترین روستای شمالغرب کشور فاضلاب ندار
روستای اجیرلو بزرگترین روستای شمالغرب کشور به لحاظ وسعت و جمعیت، که بالغ بر 12 هزار نفر جمعیت داشته و از 14 شهر استان اردبیل نیز بزرگتر است اما با توجه به جمعیت آن و نزدیکی به مرکز شهرستان پارساباد و بین راهی بودن در جاده اصلی قادر است مشکلات آن را با بودجه روستایی اندکی که به آن تعلق می گیرد تامین نماید با این حال تقلا و تلاشهایی از طرف اعضای شورا، دهیار و همیاریهای صمیمانه اهالی در وسع خود برای سرپا بودن آن محقق می شود اما باز قابل قبول نیست!
با توجه به مستقر شدن دولت دکتر پزشکیان در کل کشور و برعهده گرفتن سکان اردبیل توسط فرزندان استان و منطقه و با شناخت و رزومه مثبتی که بخصوص از دکتر امامی یگانه استاندار ساعی و زحمتکش داریم و آشنایی وی از تمامی جغرافیای استان، یقینا اقدامات عدالت محور و ضد انحصارطلبی در راستای حل مشکلات مناطق محروم و احقاق بودجه با توجه به موقعیت مناطق متعدد استان تلاش خواهند نمود!
جناب دکتر امامی یگانه، در زمان دولت تدبیر و امید، خط فاضلاب اجیرلو شماره دو راه اندازی و منشعب شد در ادامه متاسفانه اجیرلوی شماره یک با بی مهری از این شبکه بهره مند نشد و با پیگیری همه ساله باز با جواب بودجه نداریم و یا در برنامه عمرانی تصویب نشده است مواجه شدیم. باید به عرض برسانیم که اگر این معضل اساسی حل نشود هزینه هنگفت تخلیه فاضلاب در این شرایط اقتصادی برای ساکنین قابل ملاحضه است و هم به لحاظ بهداشتی و وجود امراض متعدد و بوی نامطبوع اهالی را به تنگ آورده و مشخص نیست که توسط ماشین های حمل فاضلاب به کدام قسمت منطقه تخلیه می شود و نگران کننده است.
در کنار مشکلات فاضلاب، کمبود تجهیزات و ماشین آلات حمل زباله و تنظیف، نبود ماشین آلات آبیاری فضای سبز سطح روستا که برای عملکرد بهتر حداقل دستگاه پاپکت و ماشین آلات مجهز دیگر ضروری است در حالی که در سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور حداقل 200 دستگاه ماشین آلات بلاتکلیف موجود می باشد.
نائب رئیس شورای اسلامی اجیرلو در ادامه افزود: اجیرلو آرامستان ندارد که خود نیز مشکلاتی هم برای شهرستان و همچنین ساکنین اجیرلو دارد. اجیرلوی شماره 2 مدرسه ندارد و دانش آموزان مجبور هستند از جاده ترانزیتی رفت و آمد داشته تا به مدارس قدیمی داخل روستا شماره یک که آنها نیز از امکانات اولیه برخوردارند، تحصیل نمایند و یا اولیاء مجبور به سرویس رسانی هستند که ایجاد ترافیک می کند و خطرات جانی آن قابل لمس است.
در خصوص تفکیک اراضی نیز با توجه به وجود طرح هادی، متاسفانه بنیاد مسکن و شهرسازی همکاری لازم را با شوراها ندارد در حالی که تفکیک اراضی طبق قانون برعهده شوراها و دهیاری است و آنها نیز از محل درآمد آن اقدام به آبادانی و رفع مشکلات و معضلات می کنند. سالیان گذشته بنیاد مسکن با تفکیک اراضی زراعی به مسکونی سهم خود را برداشته و طبق قانون متعهد هستند که جوی کشی، شن ریزی و آسفالت جهت هدایت آبهای سطحی را انجام دهند اما متاسفانه به تعهد قانونی خود عمل نکرده اند و پاسخگو نیز نیستند.
سودی خاطر نشان ساخت: علی رغم پیگیری های مکرر دهیاری و شورا سهمیه آسفالت در سالهای گذشته کمتر بوده و متاسفانه سال جاری نیز هیچگونه سهمیه به این روستا تعلق نگرفته و نزدیک 70 درصد خیابان و کوچه های روستا بدون آسفالت می باشند.
قابل ذکر است که طبق سلسله مراتب بخشدار مرکزی باید پاسخگوی مستقیم مطالبات و مصوبات شوراها باشد اما متاسفانه وی اجیرلو را نادیده گرفته و از دید تعصب منطقه ای و یا طایفه ای می اندیشد و به همین جهت مصوبه های شورا را رد و یا نادیده می گیرد و این امر باعث کندروی پروژه ها می شود.
با توجه به رکورد رای 92 درصدی شهرستان پارساباد و بالای 97 درصدی رای مردم اجیرلو به دولت مردمی وفاق ملی، انتظار می رود با دستور قاطع استاندار با تجربه و کاربلد استان جهت هموار شدن مشکلات این روستای مظلوم یاریگرمان باشند