دستگيري سوداگر مرگ با بيش از ۲۰ کيلو ترياک
- شناسه خبر: 13037
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۰۷
- بازدید : 45 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
فرمانده انتظامي استان از دستگيري سوداگر مرگ در عمليات مشترک ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر اردبيل و “مشگين شهر” و کشف 20کيلو و 650 گرم ترياک خبر داد.
سردار “جواد تقوي” اظهار داشت: در تداوم اجراي طرح تشديد مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري و مقابله با بلاي خانمانسوز اعتياد، ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان “مشگين شهر” موفق شدند در عمليات مشترک پليسي با ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر اردبيل، 20 و کيلو و 650 گرم ترياک را در شهر “آلني” اين شهرستان کشف کنند.
وي افزود: در اين رابطه يک نفر سوداگر مرگ که در امر تهيه و توزيع مواد مخدر فعاليت داشت شناسايي و پس از هماهنگي قضائي دستگير شد.
فرمانده انتظامي استان اردبيل با اشاره به توقيف يک دستگاه سواري پژو 405 مورد استفاده سوداگر مرگ گفت: تلفن 110 و 130 پليس آماده دريافت گزارش هاي مردمي در رابطه با فعاليت هاي مجرمانه قاچاقچيان و سوداگران مرگ است.