دستگیری دو مجرم اینترنتی در اردبیل
- شناسه خبر: 13210
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۲۹
- بازدید : 30 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

رئیس پلیس فتای استان اردبیل گفت:دو مجرم اینترنتی در اردبیل دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شیوا بیان از اردبیل و به نقل از خبرگزاری پلیس استان اردبیل، سرهنگ علی قهرمان طالع امروز _سه شنبه چهاردهم اسفند_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی وصول چند فقره پرونده کلاهبرداری رایانهای در سایت دیوار کارآگاهان پلیس فتای اردبیل بررسیهای تخصصی انجام و پی به این موضوع بردند که کلاهبرداریها با ارائه رسیدهای جعلی در قبال خرید گوشی تلفن همراه و طلاجات انجام شده است.
وی افزود: با تکمیل بررسیها و اقدامات تخصصی کلاهبرداران و مجرمان اینترنتی که دو نفر بودند شناسایی و پس از هماهنگی قضائی و با اشرافیت اطلاعاتی در عملیاتهای جداگانه پلیسی و با همکاری مأموران انتظامی شهرستان مشگینشهر دستگیر شدند.
رئیس پلیس فتای استان اردبیل با اشاره به اعتراف مجرمان اینترنتی به ۲۱ فقره کلاهبرداری به ارزش ۱۵ میلیارد ریال گفت: با هماهنگی قضائی مبلغ کلاهبرداریها از حساب مجرمان برداشت و به مالباختگان عودت داده شده و ۷ فقره سیم کارت بی نام ۲ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند تعدادی متعلقات گوشیهای تلفن همراه و یک دستگاه موتورسیکلت از مجرمان کشف شد.
سرهنگ قهرمان طالع با بیان اینکه مجرمان اینترنتی با صدور قرار مناسب از سوی مرجع قضائی روانه زندان شدند؛ تصریح کرد کاربران فضای مجازی نهایت دقت را در خرید و فروش اینترنتی داشته و قبل از حصول اطمینان از واریز وجه به حساب بانکی از ارسال و ارائه کالا به فرد خریدار خودداری کنند.
خبرنگار:آیناز بهبودی