اختصاص اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی به برنامههای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی
- شناسه خبر: 13230
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۶
- بازدید : 23 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل گفت: بیش از ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به برنامههای فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهر اختصاص پیدا کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شیوا بیان از اردبیل، حبیب فتحی در جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بهصورت دقیق و کارشناسی طرح و بررسی شد و این بودجه نزدیک به پنج هزار میلیارد تومان با موافقت اعضای شورای شهر به تصویب رسید که سهم بودجه برنامههای فرهنگی، اجتماعی، ورزشی نزدیک ۶۰ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه در این بودجه، پروژههای کلان عمرانی کاملاً مشخص و بر اساس نیاز شهر پیشبینی شده و به نحو مطلوب توسط همکاران شهرداری احصا شده بود، افزود: در بودجه فرهنگی نیز باید ضمن درک دقیق مفهوم فرهنگ که یک مفهوم گسترده شامل باورها، ارزشها، دانشها، عادتها، قوانین، آداب و رسوم اجتماعی و هنجارهای موجود در جامعه است، تعیین شود و در برنامهریزی آن نیز نهایت دقت و ظرافت را به کار برد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر اردبیل با بیان اینکه نقش فرهنگ در بهبود کیفیت زندگی، افزایش مشارکت اجتماعی و ترویج ارزشهای بومی و ملی تأثیر بسزایی دارد، گفت: ارتقای فرهنگی در جامعه یکی از مهمترین اولویتهای مدیریت شهری است که میتواند زمینهساز رشد اجتماعی، اقتصادی و هویتی شهروندان باشد.
فتحی با اشاره به اینکه برخی از برنامههای فرهنگی که در تقویم ملی ثبت شده و سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل مکلف به اجرای آنها است، افزود: موظف هستیم در آموزش و آگاهیبخشی عمومی، حمایت از هنر و هنرمندان، تقویت هویت ملی و دینی، افزایش مشارکت اجتماعی در حوزه فرهنگ، توسعه فرهنگ شهروندی، استفاده از فناوریهای نوین در فرهنگسازی اهتمام ویژهای داشته باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر گفت: در ادارات اردبیل بودجههای فرهنگی بهصورت موازیکاری هزینه میشود و لازم است تمام نهادها در هزینهکرد بودجههای فرهنگی خود، ضمن احصای نیازهای فرهنگی جامعه و هماهنگی دستگاههای اجرایی، برنامههای بلندمدت را در تقویت هویت فرهنگی جامعه مدنظر داشته باشند.
وی گفت: همانطور که پل شهید رئیسی یک پروژه عمرانی کلان با برنامهریزی دقیق در کمتر از ١٨ ماه به بهرهبرداری رسید و کاملاً این برنامهریزی قابل رؤیت بود، افزود: ارتقای فرهنگی و اقداماتی که نیازمند زیر ساخت باشد، قابل رؤیت نیستند و در طول زمان خود را نشان میدهند و لازمه رسیدن به مطلوبیت قابل رؤیت نیازسنجی دقیق است اما برخی از مدیران فرهنگی به خاطر اینکه دیده شوند به صورت (کمّی) و آماری ارائه گزارش میکنند و فرهنگسازی را با آمار و اجرای تعداد برنامهها اشتباه میگیرند.
فتحی در پایان ضمن تقدیر از تلاش شهردار اردبیل و اعضای شورای شهر گفت: امید است که در سال آینده نیز با تعاملی که بین شورا و شهرداری وجود دارد، در ارائه خدمات به مردم اردبیل موفقتر عمل کنیم.
خبرنگار:آیناز بهبودی