ناصر سمندری ، شهردار جعفر آباد در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد:زیر سازی پروژه دوبانده سازی جاده اصلی شهر جعفرآباد که به عهده شهرداریست با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون انجام شده است.
به گزارش شیوابیان، ناصر سمندری ، شهردار جعفر آباد استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار اظهار کرد:زیر سازی پروژه دوبانده سازی جاده اصلی شهر جعفرآباد که به عهده شهرداریست با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیون انجام شده است.
وی در ادامه گفت: اجرای بلوار در فاز اول پروژه ۵۵۰متر میباشد که ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فاز دوم نیز بعد از اتمام فاز اول به طول ۶۰۰ متر آغاز خواهد شد .
شهردار جعفرآباد با اشاره به پیشرفت ۸۰ درصدی کل پروژه تصریح کرد:بلوار جاده اصلی که کلا به عهده شهرداریست با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان تا ۲۰ روز دیگر تمام خواهد شد و عملیات آسفالت ریزی نیز بر عهده اداره راهداری می باشد.
وی در پایان سخنان خود از صبر و بردباری مردم شهر جعفرآباد به ویژه کسبه حاضر تقدیر و تشکر کرد.
پرینتhttps://shivabayan.ir/?p=9080
Thursday, 9 February , 2023