بازدید از یک هزار و ۸۰۰ واحد صنفی در اردبیل
- شناسه خبر: 2633
- تاریخ و زمان ارسال: ۲ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۰۰
- بازدید : 842 بازدید
- نویسنده: رشید عبدالحسینی
به گزارش شیوا بیان، مهدی اشجع رییس اتاق اصناف اردبیل عنوان کرد: با هدف جلب رضایت عمومی و اشراف بیشتر به روند توزیع کالا، بازدید سرزده از سطح بازار را توسط هیات رییسه و روسای اتحادیه ها در کنار بازرسی مستمر بازرسان اتاق اصناف آغاز کردیم، که خوشبختانه این بازدیدها با استقبال عمومی روبرو شد.
وی گفت: این بازرسی ها با همکاری مرکز بهداشت شهرستان و اداره نظارت بر اماکن عمومی همراه بوده است و این روند مطلوب ادامه دار خواهد بود.
اشجع افزود: در این بازدیدها به رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی تاکید شد و ضمن برخورد با واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب، بر لزوم درج قیمت کالا و خدمات تاکید شد که حدودا ۱۸۰۰ واحد صنفی بازدید و ۲۶۰ واحد صنفی مورد اخطار ، تذکر و جریمه قرار گرفت.
رییس اتاق اصناف اردبیل در ادامه گفت: با توجه به تقارن این بازدید ها با ایام مبارک دهه فجر نگاه جدی به آذین بندی واحدهای صنفی و اتحادیهها شد و شعار هر مغازه یک پایگاه را مورد توجه قرار دادیم، به همین خاطر از تمامی روسای محترم اتحادیه ها کمال تشکر و قدردانی را داریم .
اشجع افزود: برای تشدید روند نظارت، هیئت امنای پاساژ ها ملزم شدند در ورودی پاساژها نفراتی را برای رعایت نصب ماسک و بهداشت فردی به کار گمارند ، در کنار آنها خواهش موکد ما از بازاریان، دریافت سود متعارف اجناس و رعایت حال مردم در روزهای پایانی سال است. هرچندکه بازاریان آسیبدیده از وضعیت اقتصادی سال های اخیر و نیز صدمات فضای کرونایی کشور گلایههای متعددی را داشتند، اما همچنان صبورانه به ایفای وظایف خطیر خود در شرایط اقتصادی کشور متعاقب فرمایشات مقام معظم رهبری مشغول می باشند و برای این که چشم امید ایشان بعد از برکت الهی به فروش ماه پایانی سال می باشد مطالبات این عزیزان را متعاقباً بازگو می کنیم.
رییس اتاق اصناف در خصوص مطالبات بازاریان افزود: بزرگترین دغدغه این عزیزان وضعیت امور مالیاتی است که هرچند انتظار این است که سازمان امور مالیاتی یاور ما برای گذراندن این دوره سخت باشد ولی گاه دیده می شود که به دریافت مالیات سال های قبل نیز اصرار می کنند، بحث بیمه تامین اجتماعی و عوارض شهرداری نیز مستثنا نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: اداره بهداشت شهرستان قانونی به اجرا گذاشته که واحدهای صنفی را ملزم به پرداخت مبالغی از ۲۰ الی ۱۰۰ هزار تومان می نماید که در این آشفته بازار مشکلات، چرا و برای چه هنوز معلوم نیست! و هنوز در هیچ استانی اجرایی نشده است.
اشجع همچنین در خصوص دستورالعمل جمع آوری قلیان سراها گفت: اقدام برای جمعآوری این صنوف هرچند این الزام بهداشتی می باشد ولی باید توجه داشت در این روند بیش از هزار نفر به جمع بیکاران استان اضافه می شود، پیشنهاد ما این است که با تسریع در روند اجرای مصوبه کشوری مبنی بر اعطای حق اجرای موسیقی زنده توسط گروه های مجاز با تایید اداره اماکن عمومی و دادستانی محترم فرصت ادامه کار برای این واحدها با پوشش فرهنگی و رعایت اصول بهداشتی فراهم شود. این روند چندین سال است در استانهای دیگر منشأ کارآفرینی بوده و استان ما محروم از این روند قانونی است.
وی در خصوص برخورد با صنوفی که در اجرای پروتکل های بهداشتی کم توجه هستند گفت: خواهشمندیم اصل برخورد قانونی با واحدهای متخلف بدون تبعیض در تمامی موارد و مشاغل همانند مطبها، دفاتر پیشخوان و ادارات نیز اجرا شود و فقط اصناف مد نظر نباشد.
رییس اتاق اصناف افزود: موضوع مهم و اساسی دیگر که همگی اتفاق نظر داریم، فعالیت اصناف و بازاریان و مجموعه های صنفی با رویکرد اقتصادی است و اولویت ما رسیدگی به امور اقتصادی مردم است و نه ورود سلیقهای به انتخابات و درگیری های سیاسی، در کل اصناف تشکل صنفی است و نه تشکل سیاسی، به همین جهت در آینده از هرگونه تحرک سیاسی و انتخاباتی که بازار را دچار حواشی کنند ممانعت خواهیم کرد.