توانمندسازی مردم از اهداف خانههای هلال است
- شناسه خبر: 1107
- تاریخ و زمان ارسال: ۹ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۰۳
- بازدید : 693 بازدید
- نویسنده: رشید عبدالحسینی
به گزارش شیوا بیان، حسن قبادی در مراسم افتتاح خانه هلال روستای گوگ تپه عنوان کرد: اعتقاد دارم هر حوزه ای که بخواهد موفق باشد باید فرهنگ آن حوزه را تقویت کند و فرهنگ آن حوزه با آموزش تقویت می شود.
فرماندار شهرستان بیله سوار با بیان اینکه شرایط مملکت و جغرافیای ما در کمربند بلایا و مخاطرات طبیعی است، ادامه داد: شرایط اقلیمی به سمت خشکسالی می رود و هر روز شاهد حوادث طبیعی در کشور هستیم بنابراین باید آمادگی لازم را برای مقابله با حوادث مختلف داشته باشیم.
قبادی با اشاره به اینکه بحث سازه ها در ساختمان یک بخش از ماجرا است، اظهار کرد: واقعیت این است که باید به مردم آموزش دهیم که هم آگاه باشند و هم بتوانند در مواقع بحرانی تصمیم بگیرند که چه کار کنند.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر در حوزه کاری خود جهادی عمل می کند به ویژه جوانان که زحمات متعددی می کشند.
حجت الاسلام جابر عزیزی امام جمعه شهرستان بیله سوار نیز در این مراسم گفت: جمعیت هلال احمر با تمام وجود در زمان بحران و غیربحرانی وارد عمل شده و به مردم خدمت می کند.
عزیزی اظهار کرد: وجود این جمعیت به برکت خون شهدا است و این روح حماسی و احساس دغدغه مند باید در همه باشد.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر ظرفیت بزرگی است و در بحث پیشگیری از کرونا هم اقدامات خوبی داشتند که باید کنار این ها باشیم.
امام جمعه شهرستان بیلهسوار با بیان اینکه باید از این ظرفیت قدردان بوده و آن را گسترش و تقویت کنیم، اضافه کرد: بیله سوار شهر مرزی است و باید در این شهر همیشه و در همه حال آماده بود تا در مواقع بحرانی به مردم خدمت کرد.
رامین معبودی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل نیز در ادامه پایان مراسم اظهار کرد: در دو هفته اخیر هزار و ۴۰۰ خانه هلال با حضور آنلاین رئیس جمهور به صورت ویدیو کنفرانسی در کل کشور راه اندازی شد.
معبودی با بیان اینکه ۸۲ خانه هلال در استان اردبیل راه اندازی شده است، ادامه داد: در نشست با استاندار مقرر شد تا پایان سال جاری تعداد خانه های هلال استان را به ۳۰۰ خانه هلال برسانیم.
این مسئول با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی در خانه های هلال آگاهی مردم برای مراعات اصول و همچنین امدادرسانی را بالا می برد، ادامه داد: با توانمندسازی مردم روستاها، تاب آوری جامعه ارتقا می یابد.
لازم به ذکر است که در حاشیه این برنامه، مسئولان با حضور در مزار شهدا، با شهدا تجدید میثاق کرده و در ادامه نیز با حضور در پایگاه امداد و نجات بین شهری خروسلو از زحمات نجاتگران پرتلاش و خستگی ناپذیر تقدیر و تشکر کردند.