به گزارش شیوابیان،سید حامد عاملی استاندار اردبیل در جلسه ستاد تسهیل استان با تاکید بر تامین زیرساخت های لازم برای واحد های تولیدی و صنعتی از جانب دستگاه های مربوطه گفت: تامین زیرساخت های لازم برای واحد های تولیدی و صنعتی،علاوه بر اینکه منجر به توسعه اقتصادی منطقه در بخش های مختلف می شود در اشتغالزایی نیز تاثیر بسزایی دارد.
رامین صادقی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اردبیل در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان از بررسی موانع و مشکلات بالغ بر ۱۸ واحد تولیدی استان خبر داد و گفت: این واحدها اعم از احداثی و فعال در مسیر فعالیت خود با مشکلاتی مواجه بودند که در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان طرح، و به مشکلات آنها رسیدگی شد.
صادقی افزود:در راستای حمایت از تولید و رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی، جلسات ستاد تسهیل به صورت مستمر و منظم با هدف رفع مشکلات واحدهای تولیدی در حوزه های مختلف برگزار میشود. در این جلسه مسائل و مشکلات بیش از ۱۸ واحد تولیدی در خصوص بدهی معوق، بخشودگی جرائم،تامین زیرساخت های لازم، تسهیلات و … طرح و تصمیمات لازم در جهت حل مشکلات واحدهای مذکور اتخاذ گردید .
جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان با حضور استاندار برگزار شد
تاریخ انتشار : 14 دی 1400 - 23:40 |سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان ، سایر اعضای جلسه و همچنین نمایندگان واحد تولیدی و صنعتی استان با موضوع بررسی و ارائه راهکار برای حل مشکلات واحدها برگزار شد.
https://shivabayan.ir/?p=5298
برچسب ها
نوشته های مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Thursday, 2 February , 2023