سیر صعودی ابتلا به کرونای انگلیسی در اردبیل / وضعیت ۵۱ بیمار کرونایی وخیم است
- شناسه خبر: 2779
- تاریخ و زمان ارسال: ۱ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۱۱
- بازدید : 773 بازدید
- نویسنده: رشید عبدالحسینی
به گزارش شیوا بیان، شهرام حبیبزاده در تشریح آخرین وضعیت کرونا در استان اردبیل عنوان کرد: در شبانه روز گذشته ۲۵ نفر به دلیل ابتلا به بیماری کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدهاند.
وی از ترخیص ۱۵ نفر با بهبودی نسبی خبر داد و گفت: بر اساس آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرهای اردبیل، پارسآباد، مشگینشهر و خلخال در وضعیت زرد و شهرهای بیلهسوار، سرعین، نمین، نیر، گرمی، کوثر و اصلاندوز در وضعیت آبی قرار دارند.
رئیسدانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه تاکنون ۱۱ نفر در استان اردبیل به کرونای انگلیسی مبتلا شدهاند، اذعان کرد: در حال حاضر تعداد ۱۴۸ نفر در بیمارستانهای استان بستری هستند و ۵۱ نفر نیز در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند و متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته یک مورد فوتی با تشخیص کرونا در استان ثبت شده است.
وی در تشریح آمار مبتلایان به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته به تفکیک شهرستانها عنوان کرد: از ۲۵ مورد بستری ناشی از ابتلا به کرونا در استان، ۱۷ نفر از اردبیل، ۲ نفر پارس آباد، یک نفر مشگین شهر، یک نفر گرمی و ۴ نفر از خلخال گزارش شده است.