موازنه مثبت، عملکردی فراتر از انتظار توسط مرد سیاست استان
- شناسه خبر: 9515
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۴ شهریور ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۳۸
- بازدید : 649 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
یادداشت-شیوابیان-حسن فروزان شیخ احمد
چگونه #رضا_قاسمیان با هدف موازنه مثبت، تحقق وحدت سیاسی استان را نشانه گرفته است؟
معرفی رضا قاسمیان در اوایل دورهی دولت رئیسی به عنوان معاونت سیاسی و امنیتی استانداری اردبیل برای فعالان سیاسی و حزبی استان، واهمههایی پدید آورد که آیا دوران جدید، عصر تندروها و حذف نیروهای فعال استان است و این فرد برآمده از نیروهای نظامی به شیوهی گاز انبری نسبت به تسویه حساب با افراد اقدام کرده و انتقام هشت سال دولت روحانی و مجلس دوره دهم را خواهد گرفت، اما او فراتر از انتظار بود.
رضا قاسمیان برخلاف انتظار در مدت اخیر صحبت از موازنهی مثبت نیروهای سیاسی استان بیان کرده است و به دنبال تحقق یک هدف و آرزوی بزرگ در استان اردبیل است. وحدت و همگرایی همهی نیروهای سیاسی و باسابقه در اردبیل، جهت گردهمایی موثرترین نخبگان سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ادوار استان که میتوانند با همدلی این نفرات، نیازهای کلان استان را هدفگذاری کرده و برای رفع آنها تعامل فراجناحی را در دستور کار قرار داد.
قاسمیان که در وهله اول توانست تلاطمهای سیاسی ناشی از تغییرات در پستهای مدیریتی را فروبنشاند و خواستههای اصولگرایان، پس از هشت سال دوری از قدرت را منطقی و منصفانه به جا آورده و ترکیب متعادل و قابل دفاعی در استان پدید آورد، در هدفگذاری آتینگرانه خود، سعی دارد از تمامی نیروها برای عبور از محرومیت استان بهره بگیرد. دین بزرگی بر عهدهی بزرگان این استان وجود دارد که از نظر مردم باعث و بانی این عقب ماندگی تاریخی هستند و اکنون زمان جبران است تا زیر چتر وحدت و با همدلی در سطح کلان مشکلات بزرگ استان را چارهاندیشی نمایند. و این فرصتی است که با قاسمیان قابلیت تحقق وجود دارد.
مردم معتقدند ماهیت چپ و راست، بازی و جنگ زرگری است که رسیدن به منافع شخصی سیاستمردان در اولویت آن قرار دارد و بهانهی ظاهری که سبب اختلاف سطحی در جامعه شود، اما این مرزبندیها آسیب جدی به منافع عمومی به دلیل عدم وحدت و همگرایی نیروها میشود. قاسمیان دقیقا همین آفت را نشانه رفته و واهمهای از کنار هم نشاندن این دو طیف ندارد، چرا که معتقد است فراتر از این مرزهای سیاسی، اردبیل نیازمند هم افزایی نیروها است و در این بین اختلاف سیاسی، بیشترین آسیب را به توسعهی سیاسی میزد.
اردبیل استان محرومی است که فرصت توسعهی آن، زیر اختلافات سیاسی، ذبح شده و فهم عمومی به آنجا رسیده است که سنگ اندازی سیاسی رقبا، بیشترین تاثیر منفی را در این کارزار داشته است. قاسیمان برآمده از دل سیاستشناسی میداند که پوستههای خانمانسوز سیاسی را باید شکست و در کنار هم نشست و دست به دست هم داد. این بایستی مورد توجه قرار بگیرد که تلاش برای وحدت و فرهنگ سازی برای همیاری در سطح کلان برای رشد و توسعه اردبیل نیاز داشته و ضرورت دارد.