آب پایدار اردبیل از خزر یا ارس تامین میشود
- شناسه خبر: 4005
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۹ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۱۱:۵۸
- بازدید : 613 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
به گزارش شیوابیان: روز پنجشنبه ۲۷ آبان ماه آب پایدار اردبیل از خزر یا ارس تامین شود
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: ما از وزیر نیرو خواسته ایم تا برای تامین آب شرب اردبیل برنامه ریزی دقیقی را انجام داده تا آب پایدار این شهر از خزر یا ارس تامین شود.
صدیف بدری در دیدار مجمع مطالبه گران اردبیل اظهار کرد: تمام تلاش ما بر این است که شهر اردبیل ازمنبع پایدار آب بهره مند شود و این امر جز با تخصیص حقابه های استان از حوزه آبریز قزل اوزن و ارس امکانپذیر نخواهد بود.
وی با اشاره به اصلاح سهم استان از حقابه ارس خاطرنشان کرد: ۲۱۸ میلیون مترمکعب سهم استان از حقابه ارس است و باید بدون هیچ شرط و شروطی این میزان تامین شود.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حقابه قزل اوزن نیز روی کاغذ مانده بود و هیچ کار عملی در این زمینه انجام نشده بود، گفت: در نشستی که با وزیر نیرو داشتیم برای گرفتن هر دو حقابه از وزارت نیرو خواستیم تا شروط را برداشته و آب شرب اردبیل را از ارس یا خزر به شکل پایدار تامین کند.
بدری بیان کرد: قرار است از نظر فنی و به شکل پمپاژ هزینه اجرای این طرح ارزیابی شده و به سرعت عملیات اجرایی آغاز شود.
تکمیل پروژه های نیمه تمام ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار می خواهد
نائب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تکمیل پروژه های نیمه تمام در کشور ۷۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است، تصریح کرد: تکمیل این پروژه ها ۷ تا ۸ سال طول خواهد کشید و از همین روی آغاز پروژه های جدید عمرانی با محدودیتی جدی روبرو شده است.
بدری با اشاره به اینکه در مجلس دهم طرحی برای بهسازی قنوات مطرح شد که ما سد معیشتی را نیز به آن اضافه کردیم، گفت: باید از ردیف این اعتبار تکمیل سدهای معیشتی مورد توجه قرار گیرد و احداث چهار سد خیارک، ننه کران، نیارق و ایوریق اجرایی و عملیاتی شود.
وی به آسیب کرونا برای برخی واحدهای صنعتی، گردشگری و اصناف اشاره کرد و افزود: متاسفانه در دولت قبلی حمایت چندانی از اصناف در شرایط سخت کرونایی انجام نشد و قرار است در دولت سیزدهم هم در حوزه گردشگری و هم صنوف مختلف که از شیوع کرونا آسیب دیده اند، حمایت های همه جانبه انجام شود.
بدری ادامه داد: در بودجه سال ۱۴۰۰ تصمیم گرفتیم تا ۵ درصد مالیات اصناف تقلیل یابد تا فعالان اقتصادی بتوانند مالیات خود را تا ۲۰ درصد پرداخت کنند.
توسعه یافتگی اردبیل نامناسب است
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی مشکل واحدهای صنعتی نظیر ذوب آهن و سبلان پارچه را یادآور شد و بیان کرد: در بحث توسعه یافتگی استان اردبیل از تمام جهات عقب مانده و ما با کاهش سرانه درآمدی و سرمایه گذاری های داخلی و خارجی روبرو هستیم.
بدری تصریح کرد: استان اردبیل در جذب سرمایه گذار خارجی عملکردی در حد صفر داشته در حالی که برخی از استان ها در این زمینه پیشرو هستند.
وی به سه مشکل اساسی اقتصادی کشور اشاره و اظهار کرد: اصلی ترین موضوع مسایل بین المللی و تاثیر تحریم ها در مبادلات خارجی و ارتباط با کشورهای همسایه است که در چنین شرایطی بهتر است دیپلماسی اقتصادی مناسبی را داشته باشیم.
نماینده مردم اردبیل در مجلس خاطرنشان کرد: باید فرصت سوزی ها را در تقویت دیپلماسی اقتصادی در عرصه بین المللی حل و فصل کرده و ترمیم کنیم.
بدری دومین علل و عوامل را تمرکزگرایی در کشور توصیف کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه ما سعی کردیم نظام اداری و اجرایی کشور را از تمرکز صرف در پایتخت به استان ها سوق دهیم تا سیستم فعال تصمیم گیری در کشور بتواند در همه استان ها به توسعه پایدار کمک کند.
وی ضرورت توسعه متوازن و بازتولید ثروت را در مناطق مختلف به تناسب شرایط عادلانه یادآور شد و بیان کرد: سومین موضوع نیز مسایل منطقه ای و استانی است که ما همچنان از نبود سند توسعه استان رنج می بریم.
نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد شدید از برنامه ریزی های مقطعی افزود: از استانداران گرفته تا مدیران زمانی که بر سر کار می آیند همگی با انکار عملکرد گذشتگان سعی دارند تا کار خود را از صفر شروع کنند در حالی که این موضوع اتلاف انرژی است و باید مطابق با سند توسعه استان حرکت ها و برنامه ریزی ها انجام شود.
بدری ادامه داد: حضور مدیران ناتوان در راس کار آزاردهنده است و در این بین برخی مدیران برای حفظ میز مدیریتی حاضر هستند به هر خواسته ای تن دهند در حالی که ما حسرت مدیرانی را می خوریم که از فرصت های ملی و منطقه ای در راستای توسعه استان در ابعاد مختلف استفاده کرده و پیگیر موضوعات به صورت فراگیر باشند
رئیس جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل
۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای بازار تاریخی اردبیل اختصاص یافته است
رئیس جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل گفت: ۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای مرمت و بازسازی بازار تاریخی اردبیل اختصاص یافته است.
سعید ایرانی جم در نشست مجمع مطالبه گران اصناف و بازار با نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این اعتبار باید در مدت سه ساله و برای احیای بازار تاریخی اردبیل اختصاص یابد تا میراث فرهنگی بتواند در این مدت براساس قواعد معماری تاریخی این بنا را مرمت کند.
وی ضرورت بازسازی بازار پنبه فروشان، آهنگران و سرای زنجیر را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی قرار شد این پروژه در مدت سه سال عملیاتی شود تا شاهد مرمت کامل بازار تاریخی اردبیل و بخش های مختلف آن باشیم.
رئیس جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل درخواست بازاریان اردبیل را در بهره مندی از گاز طبیعی یادآور شد و بیان کرد: دیگر دوره تامین و توزیع نفت سفید سپری شده و باید مسئولان امر به وعده خود در گازرسانی به بازار تاریخی اردبیل عمل کنند.
ایرانی جم تصریح کرد: البته تلاش ما بر این است تا با همکاری نظام مهندسی تاسیسات زیربنایی در بازار مورد مطالعه قرار گرفته و گام به گام کانال تاسیسات برق، گاز و آب اجرایی و عملیاتی شود تا اهالی بازار از این زیرساخت ها استفاده کنند.
وی با قدردانی از پیگیری نمایندگان اردبیل در مجلس برای اجرای این پروژه ها گفت: با یک طراحی مناسب باید این کانال تاسیساتی در بازار تاریخی اردبیل اجرایی شده و اهالی بازار از مزایای این پروژه زیربنایی استفاده کنند.
رئیس جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل افزود: جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل در نشست با مدیران دستگاه های اجرایی و دعوت از نمایندگان در تلاش هستند تا مشکلات مردم را بازگو کرده و به عنوان مطالبه گر حقیقی آنها را مطرح کنند که انتظار می رود گام به گام شاهد حل مشکلات و نارسائی های مردم در حوزه های مختلف باشیم.