پیشرفت ۵۶ درصدی پروژه فولاد آرتاویل در 2 سال اخیر
- شناسه خبر: 13030
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۰
- بازدید : 27 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
پیشرفت ۵۶ درصدی پروژه فولاد آرتاویل در 2 سال اخیر
مدیر عامل فولاد آرتاویل استان اردبیل گفت: پروژه فولاد آرتاویل در سالهای ۱۴۰۱و۱۴۰۲ پیشرفت فیزیکی ۵۶ درصدی داشت.
محمد علی عزیز محمدی در گفتوگو با خبرنگار شیوا بیان در اردبیل اظهار کرد: پروژه فولاد اردبیل با پیشرفت فیزیکی ۵۶ درصدی، علاوهبر تأمین نیازهای زیرساختی و احداث واحدهای موردنیاز خود، توانسته بخشی از نیاز استان به تسهیلات زیربنایی را نیز مرتفع سازد.
وی افزود: این پروژه که در تابستان ۱۴۰۱ تنها جانمایی زمین و بخشی از خریدهای خارجی آن محقق شده بود، تا خردادماه ۱۴۰۳ شاهد پیشبرد ۴۸ درصدی پروژه ازقبیل اجرای طرحهای توسعهای زیرساختی نظیر انعقاد تفاهمنامه و کلنگزنی احداث تصفیه پساب شهری با ظرفیت سالانه ۲/۵ میلیون مترمکعب احداث میشود.
مدیر عامل فولاد آرتاویل اردبیل گفت: احداث مسیر انتقال آب به طول ۱۴ کیلومتر، انعقاد تفاهمنامه دریافت ۳۹ هزار مترمکعب گار با کمیته بهینهسازی مصرف انرژی و احداث مسیرهای انتقال خطوط لوله گاز، طراحی و برگزاری مناقصات دریافت برق مورد نیاز مجموعه، اجرای ۸۹ درصدی پروژه احداث راهآهن موردنیاز برای حمل مواداولیه به طول ۷ کیلومتر، اجرای میشود.
این مقام مسئول بیان کرد: فولاد اردبیل با ظرفیت تولید ۱/۱ میلیون تن آهن اسفنجی در سال ۱۴۰۰ کلید خورده و تاکنون با حمایت کلیه سهامداران به لحاظ آورده مالی و حمایتهای توسعهای، پیشرفت شایان توجهی داشته است.
مدیر عامل فولاد آرتاویل ادامه داد: زنجیره فولاد کشور در حوزه پاییندست، تولید ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات فولادی در شمالغرب کشور را محقق میکند اما این منطقه به دلیل عدم وجود معادن و اساساً کارخانجات بالادست زنجیره فولاد، هزینه گزافی بابت حمل مادهاولیه به این منطقه را متحمل میشود
به گفته وی شرکت آهن و فولاد الماس آرتاویل که عهدهدار اجرای پروژه فولاد اردبیل است و در سال ۱۴۰۰ با توجه به نیاز صنایع فولادی شمال غرب کشور به تأمین مواداولیه تأسیس شد نیز اقدامات شایان توجهی در راستای بهبود زیرساختهای منطقه به انجام رسانده است.
عزیز محمدی اظهار داشت: ت امین انرژی برق و گاز در سالهای گذشته به نوعی برای تولیدکنندگان در صنایع گوناگون رایگان و به عنوان یک مزیت نسبی به شمار میآمده اما امروز صنعت انرژی نیازمند سرمایهگذاری است؛ چنانچه به این طریق، علاوهبر تأمین انرژی مورد نیاز برای تولید محصولات بالادست زنجیره فولاد همچون آهن اسفنجی که در تولید آن از گاز به عنوان خوراک استفاده میشود، سایر آحاد جامعه نیز از مزایای این نعمت خدادادی بهرهمند خواهند شد.
خبرنگار/ محسن بایندر