تمامی مدارس کانکسی و سنگی نا ایمن جمع آوری می شود
- شناسه خبر: 9187
- تاریخ و زمان ارسال: ۲ مرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۵۳
- بازدید : 194 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت
به گزارش شیوابیان، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل؛ حسن محمدی ادیب در آئین کلنگ زنی ۷ مدرسه به صورت نمادین در روستای لکندشت گیوی اظهار کرد: عملیات احداث هفت مدرسه در این روستا آغاز می شود و تلاش ما بر این است تا پایان امسال همه این واحدهای آموزشی تکمیل و تحویل آموزش و پرورش شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این مدارس غیرقابل استفاده بوده و سیاست دولت سیزدهم نیز رفع محرومیت از نقاط روستایی و دورافتاده است، سعی می کنیم تا بهترین فضای آموزشی را برای دانش آموزان مهیا کنیم تا تحصیلی شایسته و در خور نظام اسلامی داشته باشند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل از برچیده شدن بساط مدارس کانکسی و سنگی ناایمن در استان اردبیل خبر داد و گفت: تا دو سال آینده با برنامه ریزی های انجام شده سعی بر این است تا تمام مدارس کانکسی و سنگی ناایمن در استان اردبیل جمع آوری شود.
محمدی ادیب بیان کرد: این ۷ واحد آموزشی در قالب ۱۲ کلاس و با صرف اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان تا پایان امسال آماده بهره برداری خواهد شد که انتظار می رود پیمانکاران با تلاش شبانه روزی فضای تحصیل شایسته ای را برای نسل های آینده مهیا کنند.
وی افزود: کلنگ زنی ما به معنای شروع عملیات اجرایی پروژه هاست و در این زمینه با پرهیز از کارهای نمایشی سعی می کنیم تا شروع احداث پروژه ها را شاهد باشیم که قطعا پیمانکاران نوسازی مدارس نیز می دانند که هر چه سریعتر باید این واحدهای آموزشی را احداث و تحویل دهند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل تصریح کرد: وظیفه ما مهیا کردن فضای سالم، بانشاط و همراه با ایمنی برای تحصیل شایسته دانش آموزان است تا شاهد درخشش استعداد آنها و فتح قله های علمی بالاتر در سطوح بسیار ارزشمند باشیم.