انتخاب هیئت رئیسه جوانان شورای ائتلاف استان اردبیل در ایستگاه پایانی
- شناسه خبر: 14054
- تاریخ و زمان ارسال: ۱ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۶:۰۸
- بازدید : 430 بازدید
- نویسنده: مدیر سایت

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل از نهایی شدن فرآیند انتخاب هیئت رئیسه جوانان این شورا خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شیوا بیان، حجتالاسلام صبری، رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: با عنایت به ضرورت نقشآفرینی نسل جوان در پیشبرد اهداف جریان انقلاب، روند شناسایی و ارزیابی جوانان مستعد استان که از چندی پیش آغاز شده بود، اکنون در مراحل پایانی بوده و در حال نهاییسازی ترکیب هیئت رئیسه جوانان استان هستیم.
وی افزود: در این فرآیند، لیست های دریافتی جوانان فعال و دغدغهمند بررسی و طی مراحل ارزیابی، بررسی سوابق و مشورتهای لازم، گزینههای نهایی به پیشنهاد اعضای هیئت مؤسس و هیئت رئیسه استان برگزیده شد.
حجتالاسلام صبری تصریح کرد: در انتخاب این افراد تلاش شده است تا علاوه بر شاخصهای انقلابیگری، روحیه کار جمعی و ظرفیت تشکیلاتی نیز مورد توجه جدی قرار گیرد.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان اردبیل در پایان با تأکید بر اینکه ترکیب نهایی به زودی معرفی خواهد شد، گفت: امیدواریم با آغاز به کار رسمی این جوانان، شاهد تحرک و پویایی بیشتر در بدنه مردمی شورای ائتلاف در سطح استان بوده و همکاری جمع بیشتر و فراگیرتری از جوانان را شاهد باشیم.







